Referenties

"Coachen is geen kunstje, maar een interactief samenspel waarbij je gezamenlijk een traject bewandeld. Wilbert verstaat deze kunst als geen andere en schakelt eenvoudig tussen informeren, reflectie en tools, gericht op de persoon als geheel. Ik heb het geluk gehad zo’n leerzaam traject met hem te mogen doorlopen met een verrassend positief resultaat."

André Hermsen - Innovatiemanager Sensire

 

"Wilbert heeft me weer op weg kunnen helpen met waar het leven omdraait en dat is kijken naar jezelf, wat jou motiveert en waar jij gelukkig van wordt. En met hulp van hem heb ik, goede sollicitatiegesprekken kunnen voeren. Hij kijkt echt naar de mens, waar die behoefte aan heeft."

Annemarie Rissewijck - Voorzitter Ondernemingsraad BASF

 

"Wilbert is een topcoach!! Ik had hulp nodig bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Ik merkte dat er banen en opdrachten in overvloed waren, maar het lukte mij niet om de aansluiting te vinden. Bij Brand New Job heb ik een sollicitatietraining gevolgd. Dit heeft een uitstekend cv opgeleverd. Brand New Job heeft mij in contact gebracht met Wilbert voor een traject met jobcoaching, omdat ik de behoefte had om direct te kunnen schakelen met een deskundige als er zich kansen voor mij aandienden. Vrij snel na onze kennismaking begonnen de eerste uitnodigingen voor een sollicitatiegesprekken binnen te komen. Wilbert heeft mij actief gecoacht op het schrijven van goede motivatiebrieven en hij heeft mij geleerd om voorafgaand aan de sollicitatie een goed informatief gesprek te voeren met de contactpersoon van de organisatie. Hij heeft mij geleerd om niet bij de pakken neer te zitten na een afwijzing. Na enkele sollicitaties begon ik er plezier in te krijgen en de uitnodigingen voor tweede gesprekken kwamen binnen. Ik heb nu een job helemaal naar mijn zin. De jobcoaching door Wilbert heeft mij als blijvend resultaat opgeleverd het plezier in het leggen van nieuwe contacten en het bewustzijn en focus op datgene wat ik wil en waar mijn hart naar uitgaat."

Hans Okkerman - Programmamanager / Docent bedrijfskunde 

 

"Eind vorig jaar leerde ik Wilbert kennen. Ik kreeg de mogelijkheid om in aansluiting op een sollicitatietraining met behulp van Wilbert een nieuwe baan te vinden. Wilbert is een no-nonsense coach die snel wist te achterhalen wat ik nodig had en waar mijn kansen op de arbeidsmarkt lagen. Zijn vakmanschap, snelheid van handelen, enthousiasme afgewisseld met humor en interesse in de mens achter de werkzoeker maken Wilbert voor mij tot een topper! Wat mij het meest is bijgebleven is zijn inzet en bereikbaarheid. Indien nodig was hij zelfs buiten kantoortijden bereikbaar."

Peter Brandwacht - WMO begeleider / Jobcoach / Mediator
 

"Alsjeblieft! heeft onze organisatie ondersteund bij een tweetal outplacement trajecten. De enthousiaste en deskundige aanpak heeft ertoe geleid dat beide trajecten voor zowel onze organisatie alsmede voor de betrokken medewerkers positief zijn afgerond. Wij kunnen Alsjeblieft aanbevelen als samenwerkingspartner!"

Paul van Mourik - Human Resource Manager Nannoka Vulcanus
 

"Na ruim 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij dezelfde werkgever kwam er een einde aan mijn dienstverband. In al die jaren is er op het gebied van solliciteren ontzettend veel veranderd.  Tijdens uitvoerige gesprekken met Wilbert kreeg ik vele tips en adviezen op het gebied van maken van een CV, het schrijven van motivatiebrieven en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Dankzij deze intensieve voorbereiding kreeg ik al snel uitnodigingen voor gesprekken.

De persoonlijke en motiverende manier van coachen hebben ervoor gezorgd dat ik goed voorbereid en relaxed de gesprekken inging. De enthousiaste en intensieve begeleiding van Wilbert hebben er sterk aan bijgedragen dat ik nu, een paar maanden later, mijn nieuwe uitdaging heb gevonden."

John-Paul vd Wildenberg - Filiaalmanager
 

"Door een reorganisatie verloor ik een half jaar geleden mijn baan. Voor een outplacementtraject kwam ik terecht bij Wilbert Brouns. Ik heb veel baat gehad van de begeleiding via Alsjeblieft Coaching. Als coach gaf Wilbert veel steun bij het verwerken van deze onplezierige werkervaring. Door dat werkverleden los te laten groeide het enthousiasme om een nieuw start op de arbeidsmarkt te maken.

Via prettige gesprekken ontwikkelde ik een andere kijk op mijn vaardigheden, beroepskennis en werkervaringen. Als oudere werkzoekende leerde Wilbert me vertrouwd te raken met digitale vacaturebanken, het solliciteren bij wervingsbureaus voor hoger personeel. Netwerken via LinkedIn en andere social media staat niet langer ver van me af. Binnen vier maanden is het outplacementtraject afgerond omdat ik een nieuwe baan heb."

Sjang Hermsen - Beleidsmedewerker voor forensische psychiatrie

 

Ik volg een outplacementtraject en ben erg tevreden over mijn coach Wilbert Brouns. We zijn in slechts een aantal weken een heel eind verder gekomen. We hebben o.a. verschillende opvallende CV’s gemaakt,  ik heb geleerd om motivatiebrieven te schrijven en hoe optimaal gebruik te maken van zoekmachines en jobboards. Daarnaast heb ik een Disc assessment gemaakt: De uitslag daarvan is uitvoerig besproken en heb ik veel aan als ik ga solliciteren. Ik heb inzicht gekregen hoe ik omga met stresssituaties en met het werken onder druk werken. Naast de persoonlijke contactmomenten heb ik ook dagelijks mailcontact met mijn coach. Ik kan met alles waar ik tegen aan loop bij hem terecht: 24 uur per dag en 7 dagen per week! Hij staat altijd voor me klaar en helpt me overal mee. Ik sta nu bij alle bureaus in Apeldoorn ingeschreven, heb persoonlijk mijn CV gepresenteerd en krijg hele leuke reacties. En last but not least: Ik heb in een korte tijd al de nodige sollicitaties de deur uit.

Anni Kockelkorn – Outplacement kandidaat GGNet
 

"Er was een twijfel bij mij ontstaan, wil ik een andere baan? 

Ik werkte al ruim 13 jaar met zeer veel plezier bij mijn allereerste werkgever. Ik heb verschillende functies gehad, maar ik zag na al die jaren niet veel ontwikkelmogelijkheden meer. Is het voor mijn ontwikkeling beter om weg te gaan? Met deze vraag ben ik bij Wilbert gekomen. In ons eerste gesprek kwam ik al snel tot de conclusie dat ik echt op zoek wilde gaan naar een ander baan.  Maar hoe pak ik dat aan? En nog belangrijker; wat wil ik eigenlijk?

Dankzij onze gesprekken ben ik tot de kern gekomen van wat ik belangrijk vind aan een baan en een werkgever, zodat ik dat goed kon verwoorden in een sollicitatie.  Met behulp van een aantal praktische tips en adviezen heb ik geleerd om vacature teksten te scannen; wat zijn de competenties en vaardigheden die de werkgever zoekt.  En hoe kan ik deze gevraagde competenties koppelen aan mijn vaardigheden en ervaring. Dat samen was essentieel om efficiënt en zeer gericht te kunnen solliciteren. De tips en adviezen van Wilbert hebben me geholpen om snel te kunnen inschatten of een vacature bij mij zou passen. En hebben mij ook geleerd welke vragen ik kan stellen om daar tijdens een sollicitatiegesprek nog beter achter te kunnen komen.  De adviezen hebben ervoor gezorgd ik goed voorbereid en zeker een gesprek in kon gaan. 

Gedurende een jaar heb ik zeer selectief gesolliciteerd. Elke brief heeft geresulteerd in een uitnodiging. En elk sollicitatiegesprek heb ik als zeer prettig heb ervaren.  Dit traject heeft me veel geleerd en de feedback van Wilbert was zeer waardevol in het maken van keuzes. De keuzes hebben er er uiteindelijk toe geleid, dat ik binnenkort ga starten in mijn nieuwe uitdaging als Quality Supervisor."

Sigrid Boerboom - Quality Technologist

 

“Na aantal sollicitatiebrieven te hebben geschreven zonder succes, heb ik contact opgenomen met Wilbert van Alsjeblieft! Onder zijn begeleiding hebben we mijn CV en sollicitatiebrief aangepast. Het resultaat was verbluffend: 5 brieven en 5 uitnodigingen! Na ook het verloop van een sollicitatiegesprek te hebben besproken, had ik binnen 3 maanden een passende nieuwe baan. Wat ik gedurende deze periode erg prettig vond was de constante begeleiding inclusief hulp bij het zoeken naar nieuwe vacatures.”

René Marienus - applicatiebeheerder
 

“Samen met Wilbert heb ik gekeken naar mijn CV en brief. Ik wist zelf goed wat ik wilde, welke functies bij mij zouden passen, maar al snel bleek tijdens het coachingsgesprek dat het "vermarkten" van mijn ervaring en kennis beter kon. Hij heeft mij hiervoor concrete tips gegeven. Zo heb ik een persoonlijke profiel toegevoegd aan mijn CV. Het profiel is echt een krachtig visitekaartje geworden waar ik erg blij mee ben; mijn vrijwilligerswerk dat ik een onbelangrijk hoekje van het CV had verstopt, kreeg nu een in het oog springende plek. Bij het schrijven van de brief hebben we gekeken hoe ik het gevraagde profiel uit de vacaturetekst concreter kon maken door pakkende voorbeelden te geven. Dat lukte goed en het resulteerde meteen in uitnodigingen voor meerdere gesprekken. Ik ben blij met de waardevolle tips en de persoonsgerichte benadering van Alsjeblieft! hierdoor ik kan mijzelf beter op de kaart (arbeidsmarkt) zetten, dank!"

Dr. Nicole Ketelaar – Onderzoeker / Hogeschool docent
 

“Alsjeblieft! heeft mij een geweldige boost gegeven om de volgende stap in mijn loopbaan te zetten. Mede door hun enthousiaste en positieve benadering, goede begeleiding en prima adviezen hebben we samen een CV in elkaar gezet waardoor ik in zeer korte tijd al op meerdere gesprekken ben geweest en na 3 maanden al een nieuwe job had gevonden!Dankzij hun benadering heb ik een vernieuwde frisse blik van mijzelf gekregen waardoor mijn  zelfvertrouwen aansterkte wat mij vervolgens erg heeft geholpen.”

Reinier Wissing - Logistiek teamleider
 

 

 

Deel dit artikel

Contactgegevens Alsjeblieft!

 Bezoekadres:

Kleindorpseweg 14, Wehl

  

06-51 02 49 23

wilbert@alsjeblieftcoaching.nl

 

Postadres:

Bosweg 15  7083 AB  VOORST (Oude IJsselstreek)

Neem contact op

© 2024 · Alsjeblieft · Ontwerp & realisatie door: NowOnline