Alsjeblieft teamsamenwerking en zelfsturing


Ieder mens heeft behoefte aan een prettige en professionele werkomgeving. Maar wat als teamleden elkaar niet begrijpen of wanneer er geen ruimte is om open met elkaar te communiceren? Wat als kwaliteiten onbenut blijven? U kent het resultaat: dit kost bergen energie, het leidt tot extra en onnodig verzuim en de prestaties van uw afdeling zijn onder de maat.

Aanpak

Alsjeblieft! biedt oplossingen op maat om teams te versterken. We geven inzicht in gedrag en communicatie voorkeuren van teams. We creëren bewustwording en leggen de basis voor een professionele samenwerking; van analyse of 0-meting vooraf tot en met de evaluatie en methode van borging. Om deelnemers inzicht te geven in zichzelf maar ook in het begrijpen van teamgenoten, maken wij gebruik van DISC en Organisatieopstellingen.

Resultaat:

U vergroot de professionaliteit van uw medewerkers en afdeling, u verhoogt het persoonlijke en onderlinge werkplezier en vermindert verzuim.

Over DISC

DISC is een persoonlijkheidsanalyse en geeft inzicht in gedrag en communicatie in een team. Bij het beter laten functioneren van uw team kan gedacht worden aan:

  • het inzichtelijk maken van het teamfunctioneren, zowel in normale- als in stress situaties;
  • het helder maken van kwaliteiten binnen het team;
  • het analyseren en oplossen van problemen in de communicatie;
  • het bevorderen van het geven van feedback.

Lees hier meer over DISC.

Over Organisatieopstellingen

Een organisatieopstelling is een methode om inzicht te krijgen in de dynamiek binnen een organisatie. Als een bedrijf of organisatie al langer meegaat, heeft deze een eigen karakter en patronen ontwikkeld, ook binnen een team. Het is daarom van belang de processen binnen uw organisatie, het team en de medewerkers van een afstand en met een frisse blik te bekijken.

Lees hier meer over Organisatieopstellingen

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Collecties

Bijbehorende bestanden

Factsheet DISC

Factsheet Organisatieopst

Contactgegevens Alsjeblieft!

 Bezoekadres:

Kleindorpseweg 14, Wehl

  

Wilbert: 06-51 02 49 23

Carine: 06-42 21 53 22

wilbert@alsjeblieftcoaching.nl

carine@alsjeblieftcoaching.nl 

 

Postadres:

Bosweg 15  7083 AB  VOORST (Oude IJsselstreek)

Neem contact op

© 2021 · Alsjeblieft · Ontwerp & realisatie door: NowOnline