Coaching


  • Jouw werk, jouw loopbaanpad, jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wil je meer inzicht in jezelf, in jouw talenten en deze verder ontwikkelen of wellicht nieuwe kwaliteiten ontdekken? Meer plezier in je werk en leven? Meer regie over jouw (werk-) geluk en bewuster kunnen kiezen? Sterker en met meer vertrouwen in je schoenen staan? Vanuit je passie werken? Misschien zie je vaak beren op de weg maar wil je af van deze negatieve gedachten en overtuigingen die jou belemmeren in jouw persoonlijke groei? Hoe bevrijdend zou het zijn om hier vanaf te komen. Wij begeleiden en coachen je hierbij. 

De problemen en uitdagingen die we tegenkomen in ons werk of loopbaan benaderen we meestal rationeel. Vanuit ons denken gaan we op zoek naar een oplossing; ander soort werk, een ander team, een opleiding volgen of misschien wel stoppen met werken. Vaak biedt dit ook een oplossing maar niet altijd structureel. Jouw loopbaanwensen en ontwikkelingen zijn heel nauw verbonden met jouw persoonlijke stuk. We kunnen naar ons werk gaan en onze professionele "werkpet" opzetten maar uieindelijk neem je jezelf overal mee naar toe. Niet alleen fysiek maar ook jouw gevoel, je intuïtie, levenservaring, overtuigingen en patronen.

Wij helpen je inzicht te krijgen en ondersteunen jou bij het ontwikkelen en vergroten van zelfkennis en bewustzijn. De oplossing ligt bij jezelf! 

Het resultaat? Je bent in staat om doelgerichte keuzes te maken.

Collecties

Contactgegevens Alsjeblieft!

 Bezoekadres:

Kleindorpseweg 14, Wehl

  

06-51 02 49 23

wilbert@alsjeblieftcoaching.nl

 

Postadres:

Bosweg 15  7083 AB  VOORST (Oude IJsselstreek)

Neem contact op

© 2024 · Alsjeblieft · Ontwerp & realisatie door: NowOnline