Coaching en training


Wilt u uw talenten verder ontwikkelen, doorgroeien naar een andere functie of wellicht nieuwe kwaliteiten ontdekken? Ziet u hierbij alleen maar beren op de weg? Wilt u af van deze negatieve gedachten en overtuigingen die u belemmeren in uw persoonlijke groei? Hoe bevrijdend zou het zijn om hier vanaf te komen. Wij begeleiden en coachen u hierbij. Niemand wordt immers met overtuiging geboren. Afhankelijk van de vraag zetten wij verschillende professionele methoden in, waaronder PMA en DISC.

Wat is PMA?

Progressive Mental Alignment, PMA, maakt onbewuste blokkades zichtbaar en helpt deze te doorbreken. Hierdoor ontstaat er ruimte om je leven vorm te geven zoals jij zou willen. Met PMA bereik je meer dan met andere coachingsmethoden omdat een blijvende verandering het resultaat is. Lees hier meer.

Wat is DISC?

DISC is een persoonlijkheidsanalyse en geeft inzicht in gedrag en communicatie. De DISC-profielen helpen je, op praktische wijze, om jezelf en anderen beter te begrijpen. DISC wordt onder meer gebruikt als input om een verdere loopbaan uit te stippelen of als je op zoek bent naar een baan die bij je past. Lees hier meer.

 

Alsjeblieft! gaat samen met u deze ontdekkingsreis aan.

Waarom? Omdat u dit niet alleen hoeft te doen.

 

 

 

Collecties

Contactgegevens Alsjeblieft!

 Bezoekadres:

Kleindorpseweg 14, Wehl

  

06-51 02 49 23

wilbert@alsjeblieftcoaching.nl

 

Postadres:

Bosweg 15  7083 AB  VOORST (Oude IJsselstreek)

Neem contact op

© 2021 · Alsjeblieft · Ontwerp & realisatie door: NowOnline