Wie en waarom

Wij zijn Wilbert Brouns en Carine Peters en wij zijn Alsjeblieft!

Wilbert:  

Naast mijn werk voor Alsjeblieft Interim houd ik mij binnen Alsjeblieft Arbeidsmarkt voornamelijk bezig met outplacement, sollicitatie-coaching en werving & selectie. Ik houd oog voor loopbaanwensen en -mogelijkheden door écht te luisteren en oprechte interesse en nieuwsgierig naar het gedrag en de drijfveren van mensen.     Ik houd ervan om met een energieke en enthousiaste drive te werken aan een succesvol resultaat!

Achtergrond: HRM expert - geaccrediteerd DISC trainer - Werkervaring in de gezondheidszorg, internationale logistieke-/technische organisaties, hiërarchische organisaties en zelfsturende teams.

 

Carine:

Ik ben een gedreven en besluitvaardige professional met een sterk analytisch vermogen, oplossingsgericht en sensitief. Deze eigenschappen zet ik in binnen Alsjeblieft Training en Coaching en Alsjeblieft Interim.

Ik heb altijd interesse gehad in het gedrag van mensen en wegnemen van weerstanden binnen veranderende organisaties. Waarom doen mensen datgene dat ze doen? Waarom hebben sommige mensen moeite met verandering en zoeken anderen het op? Mijn passie is dat medewerkers in de zorg ervaren dat samenwerken nog beter en leuker kan! 

Achtergrond: HRM expert - geaccrediteerd DISC trainer - organisatiepsychologie - PMA coach - werkervaring in gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, SW-organisatie, hierarchische organisaties en zelfsturende teams

 

 

 

Bijbehorende bestanden

carine en wilbert

Jellyfish

Deel dit artikel

Contactgegevens Alsjeblieft!

 Bezoekadres:

Kleindorpseweg 14, Wehl

  

Wilbert: 06-51 02 49 23

Carine: 06-42 21 53 22

wilbert@alsjeblieftcoaching.nl

carine@alsjeblieftcoaching.nl 

 

Postadres:

Bosweg 15  7083 AB  VOORST (Oude IJsselstreek)

Neem contact op

© 2021 · Alsjeblieft · Ontwerp & realisatie door: NowOnline