Wie en waarom

 

Wilbert Brouns, Alsjeblieft!

In 2014 is Alsjeblieft! opgericht vanuit het idee kennis te willen delen, mensen te helpen en coachen met vraagstukken over zichzelf in relatie tot werk. Inmiddels hebben we in de afgelopen 9 jaar meer dan 700 mensen gecoacht en getraind. Wij doen dit met heel veel plezier en energie. Maar zonder jouw vraagstuk over te nemen, die verantwoordelijkheid houd je zelf omdat je dat zelf heel goed kan: je hebt namelijk alles al in huis, je moet alleen weer even weten waar je moet zoeken.

Ik hou mij binnen Alsjeblieft bezig met Teamsamenwerking en Coaching. Ik help jou je eigen vraagstuk oplossen want de oplossing ligt vaak dichter bij jeZelf dan je denkt. Ik doe dat door jou inzicht te geven in jezelf en oog te hebben voor jouw persoonlijke- en professionele wensen en mogelijkheden door écht te luisteren met oprechte interesse in jou.

Ik ondersteun jou bij het ontwikkelen en vergroten van jouw zelfkennis en zelfbewustzijn. Vanuit jouw rust en ruimte, met een open geest en liefdevolle aandacht voor jezelf ontwikkel je dit inzicht. Inzicht dat jou helpt bewuste en doelgerichte keuzes te maken.

Achtergrond: HR professional - Holistisch coach - geaccrediteerd DISC trainer - Werkervaring in de gezondheidszorg, internationale logistieke-/technische organisaties, hiërarchische organisaties en zelfsturende teams.

Mensen van wie ik veel heb geleerd en die mij inspireren: Carine Brouns, Marjolein Berendsen, Mooji, Michael Singer

 

Bijbehorende bestanden

carine en wilbert

Jellyfish

Deel dit artikel

Contactgegevens Alsjeblieft!

 Bezoekadres:

Kleindorpseweg 14, Wehl

  

06-51 02 49 23

wilbert@alsjeblieftcoaching.nl

 

Postadres:

Bosweg 15  7083 AB  VOORST (Oude IJsselstreek)

Neem contact op

© 2024 · Alsjeblieft · Ontwerp & realisatie door: NowOnline