Alsjeblieft interim


Heeft u een actueel probleem op het gebied van mens en organisatie? Moet u uw organisatie anders en op de toekomst gaan inrichten? Heeft u te maken met een stijgend verzuim binnen uw organisatie? Wij nemen uw probleem uit handen!

Wilt u tijdelijk versterking op uw HR afdeling? Of bent u een groeiende ondernemer die een aantal HR taken wilt uitbesteden, zodat u weer tijd over heeft voor hetgeen waar u goed in bent?  Wij helpen u graag!

Wilt u als professional wel eens met iemand buiten de organisatie vertrouwelijk sparren over uiteenlopende zaken op human resource- gebied? Wellicht heeft u juist een actueel probleem? Wij luisteren actief en fungeren als klankbord. Dat kan voldoende zijn om de bevestiging te krijgen die u zoekt, om u op het juiste spoor te zetten, of om uw beeldvorming of ideeën wat bij te schaven.

Soms blijkt uitgebreid advies nodig. Bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van een nieuwe visie, het aansturen van de organisatie, team of medewerker, ondersteuning bij werving & selectie of bij het vinden van een nieuw verfrissend idee. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Alsjeblieft! denkt graag met u mee in creatieve en innovatieve oplossingen.

Collecties

Contactgegevens Alsjeblieft!

 Bezoekadres:

Kleindorpseweg 14, Wehl

  

Wilbert: 06-51 02 49 23

Carine: 06-42 21 53 22

wilbert@alsjeblieftcoaching.nl

carine@alsjeblieftcoaching.nl 

 

Postadres:

Bosweg 15  7083 AB  VOORST (Oude IJsselstreek)

Neem contact op

© 2021 · Alsjeblieft · Ontwerp & realisatie door: NowOnline